Tuhti Grilliboxi ei jätä nälkäiseksi

Tuhti Grilliboxi on täydellinen ratkaisu isomman seurueen grillijuhliin. Monipuolinen ja herkullinen sisältö takaa sen, että jokaiselle löytyy jotakin.

4 kpl vapaan ja nurmiruokitun laidunnaudan ulkofilepihviä á 150g

Kotitilan naudanliha tilataan eri tuottajilta aina saatavuuden mukaan ja täten varmistamme tuoreuden kaikissa naudanlihatuotteissamme. Kotitilan naudanliha on aina nurmiruokittua, vapaan pihvikarjan lihaa!

600g iloisen viljapossun kassleria

Tuhdin grilliboxin kassler on paketissa 600g palana, jotta voit itse valita haluatko tehdä siitä pihvit vai leikata sitä kuutoiksi vartaisiin. Kotitilan possu kasvaa Kokkolassa, Björkensin tilalla, joka on yksi ainoaita tiloja suomessa joka kasvattaa, käsittelee ja jalostaa lihansa. Tällä varmistetaan eläimen hyvinvointi koko ketjussa ja laadun seuranta on täysin omissa käsissä.

4 kpl Naapurin maalaiskanan rintafilettä á 150g

Tilaamme Kotitilalle broilerin Naapurin maalaiskanalasta, joka tuottaa yhdessä 9 sopimustuottajan kanssa kotimaista kanaa kaikilta osin kestävämmin ja laadukkaammin. Broileri on GMO-vapaata ja elää mahdollisimman luonnollista elämää, vapaasti liikkuen ja pehkussa kuopsuttaen.

4 kpl Feri´s Sausages Rosmariinilammasmakkaraa á 125g

Feri´s:n Ferenc on tuonut intohimonsa herkullisiin makkaroihin Helsingin sydämeen ja voimme taata sen, että kyseessä ovat kaupungin parhaat makkarat. Käsintehdyt artesaaniraakamakkaroiden raaka-aineet ovat tarkasti valikoitu ja jokaisessa makkarassa on aidon käsityön jälki. Rosmariini-lammasmakkara sopii täydellisesti myös eri patoihin!

4 kpl Feri´s Sausages Beer & Bacon raakamakkaraa á 125g

Beer & Bacon makkarassa Feri on yhdistänyt 3 suosikkielementtiään samaan makkaraan – Makkaran, pekonin ja oluen. Tämä täydellisyyten hiottu raakamakkara on ollut erittäin suosittu myös Kotitilan asiakkaiden joukossa!  

4 kpl Björkenin Chorizo-grilleriä á 125g

Juuri sopivasti tulinen Chorizo-grilleri on päivitys perinteiseen grillimakkaravalikoimaan. Chorizo-grilleri on yksi esimerkki Björkenin itse kasvattamansa lihan jalostuksen laadun lippulaiva. 

600g Saloniemen Juustolan erivoisvalmisettua grillijuustoa

Saloniemen Juustolan omien lehmien ja vuohien maidosta valmistettu täydellinen grillijuusto. Perinteistä halloumia muistuttava juusto soveltuu sekä suolaisen lisukkeena tai jälkiruoaksi ihanien hillojen kanssa! Grillaa juusto kokonaisena miedolla lämmöllä ja leikkaa vasta grillaamisen jälkeen. Tällä varmistat herkullisen rapean pinnan samalla kun juusto tekeytyy meheväksi sisältäkin!

Tilaa nyt Kotitilan Tuhti Grilliboxi helposti kotiovellesi!

Tilaa uutiskirje

Delivery truck

Tarkista saatavuus alueellasi

Tarkista lähin noutopiste täältä

Tilaa Kotitilan uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat aina ensimmäisenä tietää Kotitilan uutisista ja tarjouksista!