Vadelma-Suklaajuustokakku

Kakkutalo Gilanin Vadelma-suklaakakku 10 henk / 4 palaa / 8 palaa

18.9039.90

Poista

Tuotteen tiedot:

Vadelma-Suklaajuustokakku 10 henk. / 4 palaa / 8 palaa

Keksipohja 10&20h kakuissa: digestivemuru (VEHNÄjauho, kasvirasva (palmu, rypsi), sokeri, inventtisokerisiirappi, nostatusaine (E500ii), suola) kaakaojauhe, VOI (KERMA, suola)

Kakkupohja 40&70h kakuissa: VEHNÄjauho, sokeri, KANANMUNA, kaakaojauhe, leivinjauhe,(Kostutus: vesi, päärynämehu, sokeri)

Täyte: VISPIKERMA (KERMA, stabilointiaine (E407)), kasvirasvavalmiste (vesi, kokonaan kovetettu kasviöljy- ja rasva (rasvat
(palmu) öljyt (rypsi, auringonkukka, maissi, SOIJApapu) vaihtelevina osuuksina), sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E463),
MAITOproteiini, emulgointiaineet (E472e, E322 SOIJAlesitiini), suola, aromit, väri (E160)), maustamaton TUOREJUUSTO
(pastöroitu MAITO ja KERMA, suola, sakeuttamisaineet (E407, E410), säilöntäaine (E202), hapate), suklaatäyte (sokeri, vähärasvainen
kaakaojauhe, sikaperäinen liivate, paakkuuntumisenestoaine (E170)) vadelmatäyte (sokeri, dekstroosi, naudan gelatiini,
kuivattu vadelma, glukoosisiirappijauhe, punajuuriväri, happamuudensäätöaine (E330), luontainen aromi)

Päällä: vadelmasose (vadelma, vesi, sokeri), kauden hedelmiä, kuumahyytelöintiaine (sokeri, vesi, glukoosisiirappi,
hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), sakeuttamisaine (E410))

LAKTOOSITON
ALLERGEENIT: GLUTEENI / MAITO / SOIJA

Lisätiedot

Koko / Määrä

10 henk., 4 palaa, 8 palaa

Paikkakunta

Järvenpää

Tuottaja