Kotitilan makkarasetti on makkaran ystävän täydellinen makuelämys.
Monipuolinen laatumakkaroiden valikoima tarjoaa herkullisen retken makkaroiden maailmaan.
- Salsiccia raakamakkara/ råkorv 4kpl, yht. 500g
- Rosmariinilammas raakamakkara/ råkorv 4kpl, yht. 500g
- Beer’n Bacon raakamakkara/ råkorv 4kpl, yht. 500g
- Pekonigrilleri/ bacon grillkorv 4kpl, yht. 500g
- Chorizogrilleri/ chorizo grillkorv 4kpl. yht. 500g
Salsiccia:
Sisältää: sianliha (Suomi), suola (1,5%), punaviini, mustapippuri, valkosipuli, fenkoli, luonnonsuoli
Ingredienser: Svinköt (Finland), salt (1,5%), rödvin, svartpeppar, vitlök, fänkål, djurtarm
Rosmariinilammas:
Sisältää: sianliha (Suomi), karitsa (Suomi), suola, mustapippuri, valkosipuli, tuore rosmariini, lampaansuoli
Ingredienser: svinkött (Finland), lammkött (Finland), salt, svartpeppar, vitlök, rosmarin, naturlig fårtarm
Beer & Bacon:
Sisältää: sianliha (Suomi), suola, olut, mustapippuri, pekoni, tuore sipuli, ruohosipuli, luonnonsuoli
Ingredienser: Svinkött (Finland), salt, öl, svartpeppar,bacon, lök, gräslök, djurtarm
Pekonigrilleri: tulossa ihan pian…
Chorizogrilleri: tulossa ihan pian…
Lihan alkuperämaa: Suomi.
Köttets ursprungsland: Finland
Valmistusohje:
Raakamakkaran kypsennys onnistuu uunissa, pannulla tai grillissä helposti. Raakamakkara vaatii hiukan pidemmän kypsennysajan kuin perinteinen grillimakkara ja lämpöä kannattaa pitää tällöin hiukan tavallista alhaisempana, jottei pinta pääse palamaan. Kypsennyksen jälkeen voidaan pinta nopeasti “rapeuttaa” kuumemmalla lämmöllä. Raakamakkarat ovat varsinainen lihansyöjien artesaaniherkku!
Raakamakkarat Kotitilalle valmistaa käsityönä Feri`s Sausages. Makkaramestari Helsingin ytimestä.