Naudan Ribs

Kivikkolan tilan Kyyttölehmän ribsit n. 1kg

12.90

Tuotteen tiedot:

Naudan Ribs n. 1kg

Naudan Ribsit tarvitsevat pitkän kypsytysajan, mutta kärsivällisesti valmistettuina ne ovat mitä mahtavinta grilliherkkua!

Ribsit kannattaa ensin maltillisesti kypsentää uunissa, kun lihan lämpötila on yli 85 astetta, voidaan liha grillata. Grillatun lihan lämpötilaksi kannattaa saavuttaa vähintään 89 astetta, kunnes se on valmis nautittavaksi.

Maustaminen: Kuivamausteet eli ns. Dry Rub:it kannattaa hieroa ribsien pintaan jo edellisenä päivänä ja antaa lihan maustua yön yli jääkaapissa marinadissa. Varsinaiset BBQ-kastikkeet sivellään grillattavan lihan pintaan vasta grillausvaiheessa.

Lisätiedot

Koko / Määrä

n. 1kg

Paikkakunta

Nurmes

Tuottaja