Kotitilan Viikkoboxi tekee viikon ruoanlaitosta helppoa!

Kotitilan Viikkoboxista löydät pientuottajiemme suosituimmat puhtaat ja eettisesti tuotetut  raaka-aineet arjen ruoanlaittoon. Tilaamme tuotteet suoraan tuottajilta tai heidän heidän toimtaansa tukevilta jälleenmyyjiltä, joka takaa tuoreuden ja mahdollisimman lyhyen logistiikkaketjun. Tällä vähennämme jokapäiväistä hiilijalanjälkeä annos kerrallaan.

Helpota arkeasi ja tilaa kätevästi viikon perusraaka-aineet suoraan kotiovellesi toimitettuna!

2kg vapaan ja nurmiruokitun laidunnaudan paistijauhelihaa

Kotitilan naudanliha tilataan eri tuottajilta aina saatavuuden mukaan ja täten varmistamme tuoreuden kaikissa naudanlihatuotteissamme. Kotitilan naudanliha on aina nurmiruokittua, vapaan pihvikarjan lihaa ja se tulee meille tuoreena leikattavaksi ja jauhettavaksi.

500g Kotitilan tuottajien laidunnaudan paistisuikaletta

Samasta lihasta kun Kotitilan jauheliha, eli vaapaan ja nurmiruokitun laidunnaudan lihasta leikataan monikäyttöiset paistisuikaleet. Liha on taatusti tuoretta ja soveltuu sekä syksyn lämpimiin keittoihin, että herkullisiin pataruokiin.  

4kpl laidunnaudan ulkofilepihviä á 150g

Kotitilan tuottajien naudanliha on nurmiruokittua pihvikarjaa. Ulkofile on taatusti tuore, marmoroitu ja murea.

500g iloisen viljapossun ulkofilettä

Possun ulkofileestä voi helposti valmistaa joko pihvit, palapaistia tai suikaleita. Kotitilan possu kasvaa Kokkolassa, Björkensin tilalla, joka on yksi ainoaita tiloja suomessa joka kasvattaa, käsittelee ja jalostaa lihansa. Tällä varmistetaan eläimen hyvinvointi koko ketjussa ja laadun seuranta on täysin omissa käsissä.

4 kpl Naapurin maalaiskanan rintafilettä á 150g

Tilaamme Kotitilalle broilerin Naapurin maalaiskanalasta, joka tuottaa yhdessä 9 sopimustuottajan kanssa kotimaista kanaa kaikilta osin kestävämmin ja laadukkaammin. Broileri on GMO-vapaata ja elää mahdollisimman luonnollista elämää, vapaasti liikkuen ja pehkussa kuopsuttaen.

4kpl Maxin kalan Hauki-lohipihviä á 150g

Maxin kala Kauklahdessa valmistaa herkulliset Hauki-Lohipihvit kestävään kalatuotantoon sitoutuneiden lohiviljelijöiden, sekä kotimaisten kalastajien kaloista. Pihvien kalojen yhdistelmä on todella täyteläinen, sekä erittäin maukas.

15kpl Kuorttisen luomukanalan luomumunia

Kuorttisen luomukanlassa kanojen hyvinvointi varmistetaan kuoriutumisesta asti. Kanoja ja niiden tiloja hoidetaan niin hyvin, ettei lisäravinteita tai antibiootteja edes tarvita. Kanan hyvinvointi näkyy ja maistuu munissa. Hyvästä kananmunasta kertoo maukas maku, vahva kuori, epäsäännöllisen rosoinen kauneus ja hehkuvan keltainen keltuainen.

330g pussillinen Maku-pastan kierrepastaa

Munakierre Pasta on kotimaisen valmistajan herkullista pastaruokaa parhaimmillaan. Keittiömestari Aki Wahlmanin kanssa kehitetyt, herkulliset pastatuotteet tuovat kotimaisen vaihtoehdon jokaiseen pastapöytään!

2kg vastuullisesti viljeltyä luomuperunaa

Peruna on meille suomalaisille se perusraaka-aine joka kuuluu lähes jokapäiväiseen ruokavalioomme. Siksi emme tingi sen laadusta, vaan tilaamme Kotitilan perunat suoraan eri kestävään viljelyyn sitoutuneilta tuottajilta.

1kg luonnollisesti viljeltyä luomuporkkanaa

Satokauden mukaisesti tilaamme Kotitilalle porkkanat eri tuottajilta aina saatavuuden mukaan. Yhteys tuottajiimme on jatkuvaa ja seuraamme satokauden mukaista kehitystä ja pystymme tämän takia myös auttamaan hävikin vähentämisessä!

1kg uusimman satokauden luomusipulia

Terveen maan uumenista kasvaa meidän tuottajien puhtaat ja voimakkaat sipulit. Saatavuuden mukaan tilaamme aina eri tuottajiltamme sipulimme sekä myymäläämme että verkkokaupan valikoimaan. 

Helpota arkeasi ja tilaa kätevästi viikon perusraaka-aineet suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Tilaa uutiskirje

Delivery truck

Tarkista saatavuus alueellasi

Tarkista lähin noutopiste täältä

Tilaa Kotitilan uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat aina ensimmäisenä tietää Kotitilan uutisista ja tarjouksista!