Pientuottajien asialla

Kotitila.fi- verkkokauppa on sinua varten, joka olet kiinnostunut ruokasi alkuperästä ja haluat tukea pien- ja lähituottajia!

Koko toimintaperiaatteemme perustuu kestävän ja läpinäkyvän ruokaketjun vaalimiseen sekä omavaraisuusasteen säilyttämiseen ja kehittämiseen.

Haluamme tukea pien- ja lähituottajia ja toiminnallamme antaa arvostusta puhtaalle ruualle sekä tukea maailman parasta ruoantuotantoa ja eläinten hyvinvointiin panostaviin tuottajiin ja luonnonmukaisen käyttäytymisen mahdollistavaan tuotantotapaan.

Maksamme tuottajalle hinnan, jonka tuottaja määrää. Siksi meillä ei ole voimakkaita alennuskampanjoita tai paljousalennuksia.

Meiltä ostamalla tiedät mitä syöt ja tuet pien- ja lähituottajia suoraan.

Strateginen verkosto ja yhteistyö

Suomen Kotitila Oy on mukana laajemmassa koko Suomea kattavassa strategisessa ja operatiivisessa yhteistyössä.

Yhteistyön tarkoitus on nostaa kotimaista omavaraisuusastetta, edistää pientuottajien asemaa, sekä tarjota kuluttajille mahdollisimman läpinäkyvä ja kestävä ruokaketju.

Kevään ja Korona-kriisin aikana on vahvistunut konkreettinen tarve kehittää entistä kattavampi, palvelevampi ja toimivampi verkosto, jolla voidaan auttaa kaikkia pientuottajia ja samalla edistää meille tärkeitä arvoja, kuten puhtaan ja hyvän ruoan tuotantovarmuutta, eläinten ja ihmisten hyvinvointia, läpinäkyvää ja kestävää ruokaketjua, sekä elinvoimaista maaseutua ja kasvavan ruoka- ja ravintolakulttuurin tuomaa arvokasta yhteistyötä.