Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Suomen Pientuottajatukku Oy omistaa pääosin Suomen kotitila Oy verkkokaupan. Suomen Kotitila Oy on täysin kotimainen verkkokauppa. Jo tilauksenne yhteydessä toivomme Teidän tutustuvan tilaus- ja toimitusehtoihimme.

 

Toimitusehdot lyhyesti:

Tilauksen yhteydessä voitte valita toimituspäivän. Pyrimme toimittamaan mahdollisimman tuoreet tuotteet, mutta joitakin tuotteita on myös varastossa ja niiden toimitus on nopeampaa kuin sellaisten jotka vaativat suoratilauksen tuottajilta. Tällä varmistamme aina tuotteen 100% tuoreuden ja mahdollisimman lyhyen säilytysajan.

Kotitila-verkkokaupan kaikista kuljetuksista vastaavat ulkoiset logistiikkayhtiöt, Enexus Oy Helsingissä, Kitola Oy Turussa sekä Posti muualle Suomeen niiden tuotteiden osalta jotka eivät vaadi thermo-kuljetusta. Thermo-tuotteet kuljetetaan aina vaatimusten mukaisesti joko kylmä- tai pakastekuljetuksena. Näin katkeamaton kylmäketju jokaisen tuotteen ja lähetyksen osalta on aina turvattu.

 

Maksaminen

Tilaukset maksetaan verkkokaupassamme kotimaisen maksunvälittäjäpalvelun kautta. Maksutapoina käyvät verkkopankit, pankkikortit, luottokortit sekä collector-osamaksu. Myös noutotilaukset maksetaan ennakkoon verkkokaupassa.


Toimitustavat

  • Nouto – Ilmainen, saatavana tällä hetkellä Helsingissä ja Turussa
  • Postitoimitus kuiville (ei thermo-kuljetuksen vaaativille) tuotteille koko Suomeen – Hinta 9,90€ / lähetys
  • Kotiintoimitus Helsingin alueella sekä Turussa – Hinta 9,90€ / toimitus

Noutopalvelu

Kotitila-verkkokaupan tilauksen voit myös noutaa noutopisteistämme Helsingin alueella Tukkutorilta Sörnäisistä tai Turun alueella Ruskolta. Tilaus ja maksu tulee olla suoritettuna verkkokaupassa etukäteen ennen tuotteen noutoa. Nouto merkitään toimitustavaksi tilauksen yhteydessä Kassa-sivulla verkkokaupassa.


Noutopisteet

  • Helsinki: Lihakonttori, Tukkutorilla,  Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki, palvelemme torstaisin klo 15-18 ja perjantaisin klo 9-15.
  • Turku: Salaatix, Ruskolla, Sortintie 5, 21290 Rusko, palvelemme perjantaisin klo 9-15.

 

Asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä jokaisena arkipäivänä klo 09.00-18.00 sekä mikäli tilauksen kotiintoimituksessa on jotakin ongelmaa niin myös normaalin asiakaspalveluajan ulkopuolella.

Palvelemme puhelimitse numerossa: 050 544 9957 sekä sähköpostitse: asiakaspalvelu@kotitila.fi