Kotitila logo banner

Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Suomen Kotitila Oy on täysin kotimainen verkkokauppa. Jo tilauksenne yhteydessä toivomme Teidän tutustuvan tilaus- ja toimitusehtoihimme.

 

Toimitusehdot lyhyesti:

Tilauksen yhteydessä voitte valita toimituspäivän. Pyrimme toimittamaan mahdollisimman tuoreet tuotteet, mutta joitakin tuotteita on myös varastossa ja niiden toimitus on nopeampaa kuin sellaisten jotka vaativat suoratilauksen tuottajilta. Tällä varmistamme aina tuotteen 100% tuoreuden ja mahdollisimman lyhyen säilytysajan.

Kotitila-verkkokaupan kaikista kuljetuksista vastaavat ulkoiset logistiikkayhtiöt, Enexus Oy pääkaupunkiseudulla,  sekä Posti muualle Suomeen niiden tuotteiden osalta jotka eivät vaadi thermo-kuljetusta. Thermo-tuotteet kuljetetaan aina vaatimusten mukaisesti joko lämpötilavalvotussa kylmä- tai pakastekuljetuksena. Näin katkeamaton kylmäketju jokaisen tuotteen ja lähetyksen osalta on aina turvattu.

 

Maksaminen

Tilaukset maksetaan verkkokaupassamme kotimaisen maksunvälittäjäpalvelun kautta. Maksutapoina käyvät verkkopankit, pankkikortit, luottokortit sekä collector-osamaksu. Myös noutotilaukset maksetaan ennakkoon verkkokaupassa.

Toimitustavat

  • Nouto – Ilmainen, saatavana tällä hetkellä Helsingin myymälästä Kalasataman tukkutorilta
  • Postitoimitus kuiville (ei thermo-kuljetuksen vaativille) tuotteille koko Suomeen – Hinta 9,90€ / lähetys
  • Kotiintoimitus Helsingin alueella ja kehyskunnissa – Hinta 18,90€ / toimitus
 

Noutopalvelu

Kotitila-verkkokaupan tilauksen voit myös noutaa noutopisteestämme Helsingin alueella omasta myymälästämme Tukkutorilta Kalasatamasta. Tilaus ja maksu tulee olla suoritettuna verkkokaupassa etukäteen ennen tuotteen noutoa. Nouto merkitään toimitustavaksi tilauksen yhteydessä Kassa-sivulla verkkokaupassa.

Noutopisteet

  • Helsinki: Kotitilan myymälä, Tukkutori,  Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki, palvelemme päivittäin klo 10-18, tilausten noudot perjantaisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.

 

Asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä jokaisena arkipäivänä klo 10.00-18.00 sekä mikäli tilauksen kotiintoimituksessa on jotakin ongelmaa niin myös normaalin asiakaspalveluajan ulkopuolella.

Palvelemme puhelimitse numerossa: 050 544 9957 sekä sähköpostitse: asiakaspalvelu@kotitila.fi