Kotitila logo banner

Naudan Testo Jauheliha 1-10kg (nurmiruokittu, tuore)

Nöt testo-malet ca. 1-10kg (10% nöt testiklar/färskt)

18.90179.55

Tuotteen tiedot:

Naudan testojauheliha 1-10kg (pakattu n. 500g vakuumipakkauksiin)

90% nurmiruokitun naudan jauhelihaa ja 10% sonnin kiveksiä. Luonnollista testo-boostia!

Lihan alkuperämaa: Suomi

 

Nöt testo-malet 1-10kg.

90% nöt-malet och 10% nöt testicklar. Naturlig testo-boost!

Köttets ursprungsland: Finland

TUOTETIEDOT

Vaikka joissakin kulttuureissa naudanlihan kiveksiä, jotka tunnetaan myös nimellä ”Rocky Mountain ostereita” tai ”preeriaostereita”, pidetään herkkuna, ei ole olemassa merkittävää tieteellistä näyttöä, joka viittaa niiden kulutukseen liittyviin erityisiin terveyshyötyihin. Kuitenkin, kuten muutkin elinlihat, naudan kivekset tarjoavat ravintoarvoa:

1. Proteiini: Naudan kivekset sisältävät proteiinia, joka on välttämätöntä lihasten korjaukselle, kasvulle ja yleiselle kehon toiminnalle.

2. Vitamiinit ja kivennäisaineet: Elinlihat sisältävät yleensä runsaasti erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten rautaa, sinkkiä, B12-vitamiinia ja seleeniä. Nämä ravintoaineet ovat tärkeitä energia-aineenvaihdunnalle, immuunitoiminnalle ja yleiselle terveydelle.

3. Koliini: Elinliha sisältää usein koliinia, joka on tärkeä aivojen terveydelle, maksan toiminnalle ja aineenvaihdunnalle.

4. Kollageeni: Jotkut kannattajat ehdottavat, että elinten lihan, kuten naudan kivesten, nauttiminen voi edistää ihon terveyttä ja nivelten toimintaa niiden kollageenipitoisuuden vuoksi, vaikka lisätutkimusta tarvitaan näiden etujen vahvistamiseksi erityisesti kiveksille.

On kuitenkin tärkeää huomata, että naudan kiveksissä on myös paljon kolesterolia ja tyydyttynyttä rasvaa. Niiden kohtuullinen nauttiminen osana tasapainoista ruokavaliota voi tarjota ravitsemuksellisia etuja, mutta liiallinen kulutus voi mahdollisesti edistää terveysongelmia, kuten sydänsairauksia. Lisäksi on olemassa ruokaperäisten sairauksien riski, jos niitä ei kypsennetä kunnolla. Varmista aina, että naudan kivekset (tai mikä tahansa lihatuote) kypsennetään perusteellisesti, jotta vähennät ruokaperäisten sairauksien riskiä.

On suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon tarjoajan tai ravitsemusterapeutin kanssa henkilökohtaisten ruokavalion neuvojen saamiseksi, varsinkin jos sinulla on erityisiä terveysongelmia tai ruokavaliorajoituksia.