Kotitila logo banner

Naudan ydinluukiekot n. 1kg (Pakaste)

Nöt märgben ca. 1kg (frusen)

6.90

Tuotteen tiedot:

Naudan putkiluusta sahatut kiekot n. 1kg

Alkuperämaa: Suomi

Nöt märgbens puckar ca. 1kg

Ursprungsland: Finland

Tuotetiedot

Luuydin on pehmeä, hyytelömäinen kudos, joka löytyy luiden keskellä. Siinä on runsaasti ravintoaineita ja sillä on useita terveyshyötyjä:

Ravinteiden tiheys: Luuydin sisältää välttämättömiä ravintoaineita, kuten rautaa, A-vitamiinia, K2-vitamiinia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sekä erilaisia ​​mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä ja mangaania. Nämä ravintoaineet ovat tärkeitä yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Tukee immuunijärjestelmää: Luuydin on tärkeä osa immuunijärjestelmää, koska se tuottaa immuunisoluja, mukaan lukien valkosoluja, jotka auttavat kehoa torjumaan infektioita ja sairauksia.

Nivelten terveys: Luuytimessä oleva kollageeni ja gelatiini tukevat nivelten terveyttä ja voivat auttaa lievittämään nivelkipua ja tulehdusta. Luuytimen tai luuydintä sisältävistä luista valmistetun luuliemen nauttiminen voi auttaa ylläpitämään terveitä niveliä.

Suoliston terveys: Luuytimessä oleva gelatiini tukee suoliston terveyttä edistämällä hyödyllisten suolistobakteerien kasvua ja auttamalla korjaamaan suolen limakalvoa. Tämä voi parantaa ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä.

Ihon terveys: Kollageeni ja muut luuytimessä olevat yhdisteet ovat hyödyllisiä ihon terveydelle. Luuytimen tai luuliemen nauttiminen voi auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta, vähentämään ryppyjä ja edistämään ihon yleistä terveyttä.

Luun terveys: Vaikka luuydin ei itse osallistu suoraan luun muodostukseen, sen tarjoamat ravintoaineet, kuten kalsium, fosfori ja magnesium, ovat välttämättömiä vahvojen ja terveiden luiden ylläpitämiselle.

Energiantuotanto: Luuytimessä olevat rasvahapot voivat tarjota energian lähteen keholle. Lisäksi rautapitoisuus tukee punasolujen tuotantoa, jotka ovat vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin kaikkialla kehossa, mikä auttaa energia-aineenvaihduntaa.

Haavojen paraneminen: Luuytimessä oleva kollageeni ja muut ravintoaineet voivat tukea haavan paranemista edistämällä kudosten korjausta ja uudistumista.

Luuytimen sisällyttäminen ruokavalioon, joko nauttimalla luuydintä suoraan tai valmistamalla luuydintä sisältävistä luista, voi tarjota näitä terveyshyötyjä. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että luuydin on peräisin terveistä laitumella kasvatetuista eläimistä altistumisen haitallisille epäpuhtauksille minimoimiseksi.